Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 29 januari 2012

DET ÄR GULD VÄRT

Ja jag måste säga att vilken glädje det är att samla nära och kära och hålla lite kalas. Kommer ni ihåg mina lite mörkgräddade kolakakor? Dom gick åt som smör,blev bara två kvar. Nu är det tyst och tomt i huset,och jag ska sjunka ner i soffan och titta på Wallander innan det är dags att lägga huvet på kudden...
Haa de...♥

10 kommentarer :

Anonym sa...

God kväll,,ser att du haft en härlig familjesamling med dina nära och kära..Jag är nu hemma efter en kramig Snoozhelg,,fast Moa säger.""Bara kram,ingen puss,för du sticks""..Haé Kramen.

Maria sa...

Ja sådana dagar är bara så härliga, förstår du haft en fin dag.
Du får ha en fin måndag/kramen

Yvonne :-) sa...

Nu har hjälpen åkt hem och jag får klara mej på egen hand Natti vännen och sov så gott Pööss på dej!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Visst är det glädje att kunna samla sina nära och kära :)

Kakor är bara en bonus! :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Visst är det härligt att samla sina nära och kära. En sån trevlig dag ni verkar ha haft.
Kram.

Siita sa...

God morgon. Ja det är trevligt att samlas alla. Blir inte så ofta här, vi är ju så många. Kram

Camilla sa...

Ens nära och kära...det är livet,det!
Kram!

Anonym sa...

Hej! Det är trevligt med familjegemenskap och vänner. Här är det -13 grader och himlen är alldeles rosa. Det får bli en kort promenad i dag. Ha en fin dag !

Browneyedgirl sa...

Mysigt det lät med alla nära och kära samlade =) Vardagslyx. Eller helglyx *hihi* Lyx överhuvud taget =) Kramen och ha en toppen dag

Malin sa...

Ja, visst njuter man av dessa dagar, när barnen kommer hem och umgås lite! Klart kolakakorna gick åt, dom var säkert jättegoda!
Kram