Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 25 januari 2012

MUFFIN MAKER

Det senaste i apparat väg som man inte visste att man behövde.  Eller behöver man en muffin maker?
Säkert populär hos många. Men jag föredrar att göra mina muffins på det vanliga sättet, i ugnen. Då blir det fler på en och samma gång också.
Ikväll ska jag faktiskt se på Halv åtta hos mig som jag tror börjar kl 21 istället för 19.30 pga, handbollen. När det börjar 19.30 har jag svårt att hinna sätta mig ner och kolla.
Haaa de......♥

                            

10 kommentarer :

Yvonne :-) sa...

Det började halv åtta!!Men du klarade att hålla dej till listan Duktigt gjort,du får en klapp på den andra axeln också.. natti vännen och pööösss!

Diana sa...

Jag har spanat på apparaten. Men näää, så ofta gör jag inte muffins att det skulle vara värt pengarna och platsen den tar.

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Wow! Jag kan ju inte göra muffins själv, så hade jag haft en muffinmaker hade jag ätit ihjäl mig! :P

Maria sa...

Vilket fint kort på Peppe är han nosr på godis i trädet. Va duktig du e som höll dig till listan å inget annat slank me men ibland är de allt roligt med lite köp som inte var planerade. Har inte suttit så mycket vid datorn idag men virkning har det blivit å kikat på dumburken.
Önskar dig en fin dag/kram

Siita sa...

God morgon. Det var igår morse det krångla med datorn ej i går kväll. Jag skulle oxå se halv 8 hos mej kl 21, men det blev för sent så jag sov sista delen. -5 grader idag. Kram

Fenixmonas sa...

Mördande reklam kan få oss alla att tro att vi bara MÅSTE ha en massa olika saker...fast vi egentligen inte alls behöver dem! Kramiz

biggan sa...

konstig apparat, föredrar nog ugnen i alla fall jag med, ha det fint <3 biggan

Anonym sa...

Hej! En Muffinmaker har jag inte hört talas om tidigare men den är nog inte så dum. Här är det ca 5 cm snö och -2 grader. Ha en fin dag !

Roffe sa...

Godmorgon.Jag beställde den igår,och hoppas få den idag eller imorgon.skulle ta 1-2 dagar.se om dom lova det.inte hoppas för mycke.man läst om att dom sega med leveranserna.Ha en fin dag.kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Ja, 19.30 är i tidigaste laget.
Jag gillar inte att baka och inte ens en muffinmaker hade fått mig att tycka det var roligare ;)
Kram.