Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 18 mars 2012

BLEV LURAD IDAG

Ja på solen. Den började komma fram så fint vid lunchtid,och då trodde man ju att det skulle bli en fin eftermiddag. Men lagomt som maten var klar och vi hade ätit så gick den i moln,bara för att retas antagligen.
Vi for hem till sonen Peter som är i Sälen med familjen och åker skidor. Amanda och Ida åker väl inte så mycket än, men dom tycker det är roligt i alla fall. Vad gjorde vi där då om ingen var hemma? Jo fiskarna ska ha mat varje dag,och blommorna lite vatten.
En bara vara dag har det verkligen varit, skönt ibland.
Nu tittar jag på en ny dramaserie som börjar ikväll på femman. Missing heter den,
Haa de...




free myspace comments

free myspace comments

hugs

7 kommentarer :

Majken sa...

Tur att ni kan mata fiskarna :-)

Här var det oxå sol & fint i förmiddags men sen blev det grågrågrå...

Ha en fin kväll!
Kram

Siita sa...

God morgon. Ja fiskarna måste ha mat. Blommorna klarar sej. Fick en chock nu när jag vaknade -1.5 grader o det har snöat i natt. Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Här skiner äntligen solen :)
Fast det båser.
Kram.

Mona sa...

Här snöar det idag, men den nya snön ska väl äta upp den gamla, som det så fint heter!
Kram

Rigmor sa...

Lurade...det var vad vi blev...hoppas den här måndagen inte blir likadan!! Hade tänkt mej lite mer utomhusarbete idag, inte för ansträngande för förkylningen har satt sej i bihålorna och då är det inte gott att ligga på alla fyra med huvudet nedåt...!! Men lite sol och värme så man kan plocka lite här och där.
Ha en bra dag vännen!!
Kram kram

Marre sa...

Hejsan på er och denna veckan börjar vintrigt, runt nollan och snöfall + storm, burr.
Här får fiskarna mat två gånger om dagen, vet inte om det är för mycket, men då alla lever så funkar det ju, skrattar. Nä, dom ser inte tjocka ut, inte ens dom små, ha.

Hoppas ni får en fin början på veckan trotts busvädret, men solen kanske kikar fram där ute hos er, eller? Kramiz

Anonym sa...

Hej! Här har det varit hagel regn och sol om vartannat hela morgonen men nu på middagen så lyser vårsolen. Ha en fin dag !