Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 17 april 2012

HOPPAS VI HINNER

Man kan väl säga att regnet hänger i luften så vi ska snabba oss ut. Men herregud när man ser på nyheterna och läser tidningen så har det tydligen kommit en hel del snö uppåt i länet. Dom flesta har ju sommardäcken på nu.Det är inte roligt för dom som har en bit till jobbet.
Men som sagt nu tar vi en tur till skogen min pys och jag..
Haa de..♥

                                     heyheypigheyheypig
                                     

17 kommentarer :

Nett sa...

Snööö.. Japp, det fick vi, men jag antar att det smälter bort inom kort och jag önskar nu inget annat än att aprilvädret håller sig borta från mig. Kram

Yvonne sa...

Bara norpa du.. det kan behövas extra kramar ibland.Bra att cykeln kommer till användning!Sita hade fått 2dm snö inatt!! Kramen!

Rigmor sa...

Godmorgon vännen!!
Näe...snö vill vi inte ha!! Inte regn heller...hade tänkt ta ett ryck med fönstren idag...men inte när det bara är några plusgrader och riktigt grått ute, då får det allt vara!!
Ha en bra dag vännen!!
Kram kram

Malin sa...

Vi har faktiskt inte bytt vinterdäcken, vågar inte då maken är helt beroende av bilen och att kunna ta sig till jobbet varje morgon, går inte att sjukskriva sig eller komma senare här inte som egen företagare... Nu borde väl ändå våren komma snart??
Kram

Carina Sjölund sa...

Godmorgon vännen!
Har hade dom lovat snö idag, men tur att dom hade fel :)
Solen försöker sakta men säker komma fram.
Ha en fin promenad du och vovs!
Kramen på dig♥

Siita sa...

God fm. Nog har vi fått snö norr ut. Jag tog mej inte iväg idag så det fick bli en semdag. Gubben har varit ute o skottat, så nu är han trött. Mildar på nu så det rasar från träden. Det var som ett julkort ute när jag vaknade o -grader. Kram

Marre sa...

Här hänger också regnet i luften och ska falla på em, burr.
Såg på nyheterna att många åkt av, inte så konstigt då sommardäcken satt ju på. Här har man också sommardäcken på och tur man inte behöver ge sig iväg, när det blir som värst, hu.

Ha det fint. Kramiz

Maria sa...

Här skiner solen ännu men ser svart ut lite runt om på himmelen.
Jag får nog ta å få på mig kläder så vi kommer ut innan de blir regn.
Peppe tycker nog att de e skönt när du grejar med öronen.
Ha en fin dag/kramizar

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ludvika fick några centimeter snö igår, men allt regnade bort :)

I Falkenberg skiner solen nu :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Visst ska även gärningsmannen få yttra sin mening i de flesta fall - men tyvärr är det så att det i just detta fall är helt bekräftat av både offer och utdrag från banken.

RackarTuss sa...

Hallojsan!

Sv:
Lite snö kvar i vallar osv men det mesta är borta!
*woop wopp*

Jessica sa...

hej, vi har kvar vinterdäcken på än så länge =). Men snart ska dom av. Men behåller dom till 23de april i alla fall =). Följer dig på tvitter nu =) ha en bra dag. kram

Sanna sa...

Ja vi har sommardäck men de platsar inte dagens väder. Brrrr...

"puss på nosen" Peppe :)

Kramisar!

Lisbeth sa...

Det har varit lite delade meningar om vad som gäller med däcken. Datum var satt till 15/4 men helt plötsligt sa polisen att det var ok att köra på vinterdäck månaden ut. Konstigt med en regel som kan göras om om så där utan vidare. Ja man får väl köra med sunda förnuftet vad man än har på bilen
Sköt om dig
kram

Veiken sa...

Här hade det kommit snö i morse. det såg vi när vi steg av färjan från Kiel.. Tråkigt, men sant! Kramar

mufflo sa...

Jajamensan snöstorm här...................

Majken sa...

Hoppas ni hann in innan regnet kom... Det gjorde jag & Zingo idag på lunchwalken. Promenad i strålande solsken med hotande moln runt om.. men vi klarade oss :-)

Hoppas du haft en bra dag!
Kram