Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 29 april 2012

JAG HAR TAGIT MIG EN BLOGGFRI DAG

Det har varit strålande fint väder hela dan,så nån data har jag inte haft på. En sak är säker,sätter man sig vid datorn så blir man kvar där ett tag. Det är inget att hymla med så är det bara.
En utedag har det varit, sen när vi kom hem på eftermiddagen så drog vi igång med att städa ur altanen. Skönt att ha det gjort nu när värmen har kommit.


Vi måste köpa nya dynor till soffan, dom har hängt med ett antal år nu och är rätt nedsuttna. I den gamla soffan gillar Amanda och Ida att sitta och mysa tillsammans med Peppe...
Min Magnolia buske har börjat blomma, det är så vackra blommor tycker jag...


Nu ska jag göra i ordning mat till Peppe och gubben håller på och fixar mackor till teet som vi ska dricka sen när Mästarnas mästare börjar.
Ha en fin kväll....♥
                                   

16 kommentarer :

Carina Sjölund sa...

Å vilket toppen väder vi haft idag :)
Här har gubben stått ute hela dagen och kapat ved. Och sonen har stått vid vedklyven " akta fingrarna sa jag vid flera tillfällen"

Vad mysigt ni har ute på er altan, jag vill oxå ha en inglasad altan.
Har tjatat om det i, få se nu... 16 år tror jag att det är :)
Ha en fin kväll!
Kramen vännen♥

Semester & Mat sa...

Idag har det minsann varit härligt väder. Jag tog med mig datan ut en stund, men kände att jag hellre ville arbeta lite i trädgården. Tänk va vädret kan göra med en ;)

Aurora sa...

Jag passade på att besöka bloggen under tiden jag lagade mat.

Siita sa...

Ska bli jättekul att träffas i morgon. Jag startar vid 9 härifrån. Väldigt fin dag idag, hoppas på samma i morgon. Kram

Roggan sa...

Jag hade en sådan dag igår. Fina bilder du levererade. Kram

Rigmor sa...

Så fint du fått det på din altan...och så dåligt samvete jag får för att vår ser ut som en lagerlokal fortfarande...Det får bli veckans projekt, att röja där. Jag korsar fingrarna bakom ryggen för säkerhets skull...
Å så har du en magnolia...det vill jag också ha!! Tills dess får jag nöja mej med dom som finns i stadsparken.
Ha en skön valborg, jag ska fira den på jobbet tänkte jag...
kram kram

Annette sa...

Här har det hänt mycket ser jag när man läser ifatt.Vi har varit ute hela dagen,krattat jag har planerat lite.Så du har en magnolia dom är vackra,men jag har inte köpt någon.För jag vet inte om det går här men det kanske går vi zon5.Jag var med hela dagen på MH igår,kul att se dom andra syskonen.Dom var väldigt lika i många moment.men Tess fick 5 på skottet.Du får läsa på bloggen sedan. Maria kommer lägga ut lite bilder sedan.Men vi sov gott bägge två i natt kan jag lova.Kram vännen

Äppelblom sa...

Så fin altan du har. Jag älskar min altan. Det är det bästa rummet på sommaren.
Ha en riktigt fin Valborg!
Kram

Maria sa...

Vilka fina småtjejer som farmor fick rå om. Oj så fint din buske blommar, jag var å besökte ett par igår och deras buske hade lilafärgade blommor.
Valborgskramizar från torpet

Fenixmonas sa...

Soligt o fint även här under söndagen och Magnolian blommar också här hos mig...De är så fina dessa blommor! Kramiz

Anonym sa...

Mors,,ja visst är det skönt med dessa varma sköna dagar,sen är det god mat oxå,,men det bästa och roligaste är nog ändå att få träffa alla goda vänner...Såg att du ska träffa Sita i dag,vid Svampen,skickar med en kram till henne oxå..Ha en kulig dag.Kramen.

Vicke sa...

Jag hoppas att du får en fin dag med mycke sol

roffe sa...

Godmorgon.Ha en fin valborg.kram

Malin sa...

Mysigt med en bloggfri utedag, vi är ju inte bortskämda med bra väder denna våren så det gäller att passa på! Men dom säger ju att värmen kommer nu, hoppas!!
Kram

Marre&Rasmus sa...

Här njöt man också då vädret var härligt och det ser ut att bli detsamma idag, då det redan är 12grader och sol. Mysigt värre och vilket fantastiskt blomträd

Absolut, allt som är bra kan aldrig bli för dyrt, hehe.

Ha det gött. kramiz

Ama de casa sa...

Vad fint det blev på altanen! En bloggfri dag behöver man emellanåt :-)