Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 23 april 2012

JAG SKULLE TAGIT MINA BLÅ

Mina fina blåa stövlar hade suttit perfekt när vi gick till skogen förut. Men det är inte så skönt för ryggen att gå för långt i dom. Det var väldigt mycket vatten kan jag säga efter helgens regnande. Peppe gjorde som han brukar hoppar upp på stenar..*L*...


Solen har varit framme en del,riktigt skönt blev det då. Och dom har sopat våran gata, kors i taket vilket vårtecken. Så det tar sig, nu ska jag plocka ur tumlaren sen fara på sjukgympan..
Ses..♥

                         
                           

16 kommentarer :

Anonym sa...

Jaha så du blev blöt om rötterna i dag..Ja här har dom sopat gator hela förra veckan,,så visst et vårtecken,är det säkert..Ja krama om guben nu..Haé Kram.

Anonym sa...

Jag ska tillbaka nu på Em,,fikade bara en snabbis i morse när jag var dit med en blomma,,så 92 års kaffe får bli då..Haé Kram.

Siita sa...

Har varit på fotvård o VC idag. Jag fick remiss till röntgen av knät. Kram

Marre&Rasmus sa...

Här är vi tillbaks igen efter en omtumlande helg, hu. Så nu är det upp med hakan och nya tag som gäller. Gummistövlarna behöves inte denna soliga vårdag och här har också städats bort all grus, glada är vi för det, men gladast är nog lillen då tassarna ömmade så. Ha det gött. Kramiz

Vicke sa...

fin bild på Peppe, ha en fin kväll nu

Lisbeth sa...

De är verkligen som små pärlor barnbarnen men visst är det med en suck man lämnar tillbaks dem. Det är nog därför de är så roligt att de kommer för man vet att det är ett tillfälligt lån så man passar på att njuta. regnet det bara öser ner här hos oss också och de stunder det är uppehåll räcker inte till för att torka upp sjöarna. Vi känner oss ändå nöjda här att det regnar inte snöar.
Ha en fin kväll
kram

Majken sa...

Herren på täppan är Peppe :-)

Hos oss var det uppehåll när jag lastade in Zingo för en promenad på annan mark... Men när vi kom dit så regnade det... hmm men det blev en skön promenix ändå... :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Carina Sjölund sa...

Klart inte vill han bli blöt om sina små tassar inte :)
Nu har vi uppehåll här!
Kramen♥

Roggan sa...

Klart han ska upp på stenarna så han ser bättre. Här har vi haft sol hela dagen. Kram

ansepanse sa...

här har det varit omsom sol och ömsom regn, vad fin han är där Peppe
kramar

Ama de casa sa...

Tror jag det att Peppe hoppar upp på stenar om det är så blött ute ;-)

sv: Jag är lika okunnig om vad det är som växer under båten, men det Anders håller i är en pepparsalami :-)

Annette sa...

Märkte igår att man skulle ha haft stövlar på fötterna.Det är blött nu i skogen,men jag gillar inte heller ha stövlar.Jag bara snubblar hela tiden i stället.Skönt nu när solen börjar värma.Tänkte att vi skulle få börja kratta snart i trädgården.Kram vännen

Susanne P sa...

Jag är lite tacksam för vädret idag. Då fick vi oss en innemysardag. Det behövde vi efter gårdagen stök och bök. ;)
Kram

Yvonne sa...

Han är så fin din Peppe!Solen har varit här ett par timmar här.. Kram!

Yvonne sa...

Nu ska jag hoppa ner i loppelådan.. Natti på dej och sov så gott! Pöössen!

Mia systeryster sa...

Vad många sten hundar det finns;)
Vi slapp regnet idag=D
Kram