Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 23 april 2012

MAN SKA INTE TRO FÖR MYCKET

Det gjorde jag förut när jag kom upp från tvättstugan och såg att solen höll på att komma fram,ja det såg väldigt lovade ut. Men nu har den gömt sig igen och klart man blir besviken. Det här jäkla regnandet börjar man bli trött på. I skogen där vi brukar gå är det stora sjöar snart så det blir svårt att ta sig fram. Nej nu får det komma en torrperiod snart så det torkar upp.
Men nu ska vi gå ut Peppe och jag, och vi går väl bort till skogen. Det gäller att försöka hitta sig nya vägar och se positivt,eller hur,där fick jag till det??
Ses...♥

Hows Your Monday

7 kommentarer :

Majken sa...

Ha en härlig skogspromenad & du kanske får köpa dig ett par vadarstövlar om inte vädret blir bättre ;-)

Ha en fin dag!
Kram

Anonym sa...

Hej! Om det är för mycket vatten i skogen så får du sätta flytväst på Peppe. He He He !! Ha en fin dag !

Vicke sa...

ja, det gäller att vara possitiv

Semester & Mat sa...

Här regnar det iallafall inte,men otroligt grått väder. Känns som att regnet nästan hänger i luften. Men till helgen skulle det bli finväder :)

Kram

Carina Sjölund sa...

Jisses vad det regnar.....
Men trots detta, vill min Izor vara ute ändå, men det vill inte matte :(

Jag tar en mugg kaffe och en bok i stället, och kryper upp i soffan :))
Kramen rara vän♥

Gilla sa...

Jag håller med dej om vädret. Vi har haft alldeles för lite sol på sista tiden. Men faktiskt så lyser den här just nu.

Björkarna utanför våra fönster börjar slå ut nu. Det ser så härligt ut när solen lyser genom de ljusgröna kronorna.

Sv: Vesst var det gott på puben. Vi hade ju inte Baloo igår och det blir nog inte idag heller. Så därför blev vi inte tvingade att gå ut.

Visst har jag många barnbarn, men de bor inte här och de är vuxna nu. Dessutom så bor inte heller nästa generation här. Min sambo har lika många barnbarn och dessuton 7 barnbarns barn. Så vi är välförsedda, men träffar dem så sällan.

Hoppas att din dag också är bra.

Kram/Gilla

Veiken sa...

Idag , måndag har vi haft ett strålande väder hela dagen och temperaturen klättrade upp till 16 grader i skuggan. Det blir nog skitväder i morgon så det jämnar ut sig! Kram