Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 2 maj 2012

DEN NYA GLADRYNKAN

Kan det bero på silikonet eller botox eller vad dom nu sprutar in i läpparna för att få dom större. Men helt plötsligt har många kända kvinnor fått ett veck ovanför läppen när dom skrattar. Precis som att nånting trycker på huden och gör ett extra leende ovanför smilet.....kolla får ni se,men det stämmer faktiskt.


Nåja, låt dom hålla på med sina insprutningar här och där. En annan kör med den naturliga looken.
Dags för Peppe rundan sen blir det Maxi svängen,det ekar rätt tomt i kylen.  Jag har bara en sidobackspegel att titta i. Den på förarsidan ramlade glaset ur  igår och gick såklart i tusen bitar. Man blir lite handikappad,nu får man vrida på huvet för att kolla läget bakåt.
Solen strålar i dag också, underbart, så det får bli en utedag,det gäller att passa på att njuta....
Ses....♥


16 kommentarer :

Malin sa...

Kanske köpa en ny backspegel oxå ;-)
Jag kör oxå med den naturliga looken, mina rynkor dom sitter där och brösten börjar peka söderut men vadå, jag ÄR inte 20 längre!
Kram

Siita sa...

Nej du inte ska vi ha kyla nu när det är sååå fint. Thea o Ellinor kommer hit snart. Gubben ska fixa avgasröret på Ellies bil. Men dom är till en kompis o fikar först. Hoppas du oxå kommer in på FB så kan vi tala där oxå. Kramar i solen

Ama de casa sa...

Du får väl se till att nån lagar den där backspegeln :-)

Carina Sjölund sa...

Jag är en som alltid vänder på huvudet. Använder sällan backspegeln.

Å vilket kanon väder det vart, har tillbringat mesta tiden ute :)
Så datorn har faktiskt fått stå över!

Tittut säger lille man *L*
Kramen goa vän♥

Majken sa...

Här rynkar det sig & hänger & slänger lite överallt.. Ingen Botox tack :-)

Kör försiktigt nu & ha en fin dag .-)
Kram

ansepanse sa...

ja, låt dem hållas, jag kör också med den naturliga looken :)
vilken underbar bild på Peppe :) det ser ut som om han har bollen på huvudet :)
kör försiktigt nu och jag ska också vara ute mycket och njuta av det fina vädret
kramar vännen

Disa E sa...

Jo nog ser dom lustiga ut botoxtanterna :o)) natura här med för hela slanten..billigt och ickeönskvärt iofs. :o/ Men gratis är gratis. Sol hade vi men nu kom det moln och regn så jag sitter inne just nu och ska väl städa då *suck*
Fint foto på Peppen :o) <3
Kram

Sanna sa...

Ja det är ruggigt vad folk kan tönkas göra med sina kroppar och utseende. Därför är det viktigt att vi visar hur vackra vi kan vara utan det här och ställer oss rakryggade upp. Visst? hehe

Ha en härlig dag i solen nu du och Peppe!
Kram.

Anonym sa...

Hej du,,jag tycker bäst om det naturliga,har svårt att förstå vitsen med alla dessa,, Makeovers,,nejjag ser helle en rynka ,än dessa anknäbbar...
Ja du det blev en fin nostalgikväll på min balkong,dessutom med 2 osprutade vackra kvinnor..Haé Kram.

Vicke sa...

den naturliga locken är bäst, ha en fin kväll nu

Anonym sa...

Hej
Det är så mycket sådant skit ute i världen idag. Spruta för det och det. Varför kan inte människan vara nöjd över sig själv? Det är en annan sak om någonting är medfött men de flesta ingreppen handlar bara om att man vill se bättre ut än vad man redan gör. Patetiskt!

Fin bild:)

Rigmor sa...

Här hänger och slänger det både här och där...och det är inte mycket att göra åt!! Är det något som plutar eller putar, så inte är det då läpparna, nej då, det sitter betydligt längre ned, reservdäck och airbag och allt vad det kallas...Men göra något åt det?? Näe, se tänker jag då inte!!
Vilken underbar dag vi haft!! Jag har farit runt i trädgården och lite varstans, och egentligen inte fått så mycket vettigt gjort ändå...men frisk luft har jag fått!!
Kram på sej vännen!!

ansepanse sa...

Sv: jo, vi får njuta nu och det har jag och vovvarna gjort ute i trädgården idag
kramar vännen

Veiken sa...

Dessa förbaskade anknäbbar! Man väntar bara att dom ska säga : Kvack, kvack! Missfoster ser dom ut som. Kram på dig!

Roggan sa...

Hur kan de hålla på och spruta in sådant i kroppen. Den bilden på Peppe är underbar. Vid första titten tror man nästan han har bollen på huvudet. Kram

Lisbeth sa...

Se upp för nackspärr bara. Ingen kul åkomma det. Jag har en rynka där men tyvärr är den av andra skäl. Kan aldrig tänka mig att spruta i något någonstans fy vad ont, dyrt och fult. Vad go han är Peppe på bilden.
Jag undrar vad han tänker på
Kram