Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 5 maj 2012

DET SKALLRAR I RUTORNA

Inte kommer jag ihåg om dom sa på vädret i går att det skulle blåsa så här? Det har börjat mer också, för när vi gick vid Rynningeviken på förmiddagen var det betydligt beskedligare.  Jag hade faktiskt tänk vara duktig och ta fönstret i sovrummet. Men det vete fasen om jag törs det i blåsten,och skönt är det inte heller. Så jag slipper nog det..*L*...
Gubben stack i väg på fotboll så man kan väl säga att nu börjar säsongen när man är "fotbollsänka" varannan lördag....det är den lokala fotbolls klubben som han är väldigt aktiv i,ja inte med att spela fotboll men allt det övriga,som har dragit i gång säsongen. Men han älskar ju att hålla på.
Grannen snett över gatan frågade förut om jag ville komma på en kopp kaffe om jag inte hade något annat för mig.Det kan man väl säga att jag inte har, så vi får se..
Haa de...♥


28 kommentarer :

Annette sa...

I går blev det ingen hockey här heller.Är glad att inte gubben tittar heller.Vi var till Örebro och stor handlade,för han fyller ju 50 år snart.jag hittade lite till mig själv också,ett par nya jeans och ett par toppar.Och massor med ben till brudarna.Jag hoppas det slutar att regna här snart,så man får brudarna med sig ut.Har faktiskt putsat några fönster mellan skurarna,ska fortsätta med dom sista i morgon.Ha en skön lördagkväll.Kram

Camilla sa...

Här blåser det också som tusan idag! Blomkrukorna på uteborden låg välta och slängda lite varstans!
För min del så är jag "cross-änka" i helgen! Tanken var från början faktiskt att jag skulle följt med denna helg, men lite problem med hundvakt till Santos samt att jag åkt på än släng av magsjuka satte käppar i hjulet för det!
Trevlig lördagkväll på er! <3

Majken sa...

Fotbollsänka har jag varit i många många år då maken tränat både sonens lag & dotterns samt iblöand hoppat in i c-laget & spelat.. Den tiden är förbi & jag är glad för det :-) Numer är jag golfänka MEN där styr man ju iaf själv när & om man vill spela :-)

Här blåser det isvindar & är växlande väder med sol & regn & hagel... Rätt skönt att få vara inne :-)

Ha en fin lördag!
Kram

Yvonne sa...

Det började blåsa här med för nån timme sen.Jag har tagit det så lugnt idag Har bara lagat mat och varit och klippt mej.. Ha en bra em Kram!

Siita sa...

Blåser rätt så bra här oxå. Solen har tittat fram en stund, sen kom en störtskur. Oj vad det vräkte ner. Sen fick jag åka o köpa mej en ny assistenmixer. Min paja igen. Efter det så mixa jag 4 liter rå potatis o stekte rårakor. 1 timme o 40 min tog det. Ha det gott. Kram

Aurora sa...

Här har vinden börjat mojna. Fotbollsänka? Vi går tillsammans på mycket idrott. Även fotboll. Kram

Gunilla Dahl sa...

Hej där! Här har det också blåst ordentligt idag, men inte så det skallrat i rutorna. Hoppas att söndagen blir bättre så du kan ta en riktigt skön promenad! /Stor kram

Vicke sa...

ha en fin kväll, solen skiner hos mig just nu

Lisbeth sa...

Hela idrottsvärlden skulle stanna om det inte fanns människor som ställde upp helt frivilligt. De står där i regn och rusk likväl som i sol och hejar fram sitt lag. Guldstjärna åt dessa människor Måste säga att jag blev lite orolig när jag såg bilden och kopplade ihop med tacopajen. Insåg snabbt att jag öga och hjärna inte var sammankopplade.
Ha en fin Dvd kväll

Carina Sjölund sa...

I går kväll när jag åkte till jobbet var det riktigt snöoväder.
Slibbigt och små halt efter vägen, man fick hålla tunga rätt i munnen :)

Nu är det regn och rusk. Men efter regn kommer det visst solsken sägs det :)
Kramen goa vän♥

Anonym sa...

Aha man kan säga att Peppe åkt på en "blåsning" då. He He He !!! Ha en fin dag !

Roggan sa...

Här blir det ingen fotboll förrän måndag igen. Här har det också blåst idag. Underbar bild på Peppe. Kram

Veiken sa...

Dagens bild på Peppe är helt ljuvlig! Sträck på dig! Här har det också blåst som attan idag! Kram

Rigmor sa...

På jobbet idag lät det som det åskade, men det var en gammal markis som hängde löst i blåsten...
Nu på kvällskanten tog vi en långpromenad men en hund i närheten, hennes husse och matte gifter sej idag..., och jädrar va det blåste i bygatorna, stackars Alice (hunden) kunde knappt sitta ned och kissa. Hon vart riktigt glad när rundan var avklarad. Fast nu ser det ut att ha lugnat ned sej. Hoppas på en vacker och lugn söndag, jag är ledig. tjooohooo!!
Kram kram

Viktkamp sa...

peppe är så himla fin =) Kram

Mia systeryster sa...

Här blåser det också rejält!
Sådär hade inte Bella kunnat stå på en brygga, hon hade hoppat i direkt;))
Kram

Yvonne sa...

Nu ska jag lägga mitt trötta huvud på kudden. Natti på dej vännen och pööss!

fina frun sa...

Trevlig granne :)

Siita sa...

God morgon. Det var inte maskinen som tog tid utan jag stekte så länge. Solsken o kallt idag. Kram

Malin sa...

Ja det var helt sjuk vad det blåste igår! Vi gick en långpromenad ner till sjön och där trodde vi att vi skulle blåsa bort! Tur man väger lite så man står stadigt på jorden ;-)
Kram

Vicke sa...

blev det fika hos grannen? ha en fin dag nu

Browneyedgirl sa...

Har du blåst bort vännen? =)
Nästan så man gjorde det eller hur. Idag vill jag ha skön värme och sol, men började inte bra. Bara en plusgrad ute , hua mig.
Kramen

Yvonne sa...

Godmorgon! tack för nattakram och pööss Har sovit gott.,hoppas att du också har sovit gott. Morgonkram!

Fenixmonas sa...

Ja, jösses som det blåste i norge igår...fast gudskelov så hade snön smält undan till vi kom dit. kramiz

Nett sa...

Det blåste rejält igår, idag ser det bättre ut, mer vet snart för det är dags för lite slit med att köra lite skräp till sopstationen. Hoppas att du får en fin Söndag! Kram

Marre&Rasmus sa...

Och här blev rallyträningen inställd pga av stormen :( Gullig granne, nä, nu måste jag packa för sen är det träning på G.

Peppe ser verkligen ut att njuta, hehe.

Ha en fin söndag. Kramiz

ansepanse sa...

vilken underbar bild på Peppe, man skulle nästan tro att det är en VARM sommardag :)
kramar vännen

Veiken sa...

Idag har det nästan slutat blåsa, men det är så kallt...brrr... Kram