Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 31 maj 2012

FARLIGT MED SVARTA UNDERKLÄDER

Att nyinköpta underkläder  ska innehålla farliga kemikalier är inget man vill eller förväntar sig. Men när tidningen Råd & Rön testade svarta  kalsonger och trosor visade det sig att ett par kalsonger innehöll skyhöga halter av ett förbjudet ämne. Svarta trosor klarade sig bättre, men långt ifrån bra.
Hur känsligt det är att bära dom direkt mot huden framkom inte. Men att det är miljöfarligt var helt klart när dom farliga ämnena förs ut med tvättvattnet i vattendragen och förgiftar levande organismer.
Dom kända och dyraste märkes underkläderna var värst.
Vilken tur att man inte köper svarta underkläder då.....

Salming
Däremot har jag köpt mig ett par nya walkingskor i dag på Stadium Outlett. Supersköna, nog så viktigt när man går mycket.

Jag skrev ju att vi hade soligt och fint i morse, och jo det hade vi, hade alltså. Prommisen  gick vi medans vädret var skapligt, men sen när jag hade kommit hem och skulle vara duktig och städa golven och precis hängt ut ett par mattor på vädring så kom en redig störtskur. Sen har det fortsatt så under eftermiddagen. Men nu är det ganska soligt igen.
Gubben var förresten med till Stadium och storshoppade. Tre t-shirts för hundra spänn,haha...jag sa till honom att det är såna där som när man tvättat dom blir korta och breda i storleken.  Asch sa han.spelar roll, slit och släng. Vilken gubbelubbe alltså..*L*...
Dags för mitt kvällste och soffmys...♥
Haa de...♥


Min Rhododendron blommar för fullt nu..
Underbara♥

11 kommentarer :

Maria sa...

Fina nya skor ser riktigt sköna ut. Här har inte kommit något regn idag men nu ikväll e de kallt inne så jag satte på värmen.
Stora fina blommor, dom är jätte fina, önskar de hade funnits här.
Ha en fin fredag/kramizar

RackarTuss sa...

Vilken rododendrohn - magiskt vacker!

Yvonne sa...

Vacker Rhododendron du har!Sicken gube du har...Har du försökt med HLR räddning på laptoppen?? Jag tänker också pooffa mej i bingen... Natti min vän nattikram och PÖÖSS!

Majken sa...

Vilka snygga skor :-) & det har du helt rätt i bekväma bra skor är ett måste när man går mycket :-)

Är det en uppmaning att du tycker man ska gå med rumpan bar? hahaha

Hoppas du har en bra kväll!
Kram

Siita sa...

God morgon. Ser ut att bli regn idag med. Tråkigt nu vill jag ha sol igen. Här är baea +5 idag. Köpte nya svarta trosor tills vi åkte på träffen i Höör. Jag gillar svart. Kram

Aurora sa...

Jag kör gärna svart.;) Kram

Anonym sa...

Morsning,,Ja hela torsdag em regnade det som f-n,,ser lite regnsjukt ut även nu på morgonen,,Snoozturen avslutas i dag,,åker hem nu på morgonkvisten..Haé Kram.

Villa Frejas bokblogg sa...

Vilken tur att jag inte köper märkeskläder då.
Kram.

Rigmor sa...

Då är det en väldig tur att man sällan är så raffig så man har en massa svart under...***skrattar***, men jag antar att det gäller samma för 3-packen som är inköpta på IcaMaxi för en billig penning...!!
Men vad är detta när man vaknar upp...?? Regn?? Jag som skulle städa ur husbilen, dra ut skarvsladd och allt till dammsugaren. Så trött man kan bli...
Vi far ju iväg på söndagskväll, och blir borta ett tag, men först ska jag jobba min helg. Det är lite knepigt det där, man vill liksom inte skriva öppet att nu står huset tomt, men nu har det ordnat sej så bra att bonussonen är ledig och ska bo här hela tiden, men ändå, jag skriver det inte helt öppet på min blogg, bara så du vet...
Kram kram vännen

attis sa...

Vilken tur att jag inte köper svarta underkläder då. Skorna ser sköna ut. Så vackra bilder på blommorna. Önskar dej en härlig helg.
Kram

ansepanse sa...

usch då, och jag som har många svarta trosor :( fast inga märkestrosor då, är de mindre farliga då tro?
kramar vännen