Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 23 maj 2012

GRATTIS!

Idag säger vi grattis till fina dottern Mona som fyller år♥  Jag minns det som i går den soliga vackra Majdagen hon föddes. Alltid lite speciellt med den förstfödda...hoppas du får en fin dag Monagumman,


Snart dags för Vättern rundan igen. En bild från förra året när det var fem-års jubileum för henne. Jag är så stolt över henne som genomför detta varje år. Hennes sambo kör också och dom peppar varandra med cykel och skidträning under året.
Kvällen i går blev otroligt rolig och visst hinner man prata igenom mycket på ett par timmar...*L*.. kvällen var så där skön och ljummen så vi kunde sitta ute nästan hela tiden. Underbart med den skira grönskan och allt som doftade.
Soligt har vi i dag också och nu blir det en morgonrunda för Peppe och mig. Kalori intaget från i går kväll måste jobbas bort lite..
Ja vad blir det sen då? Jo en runda på Maxi,och det är ju rätt stora ytor att knata runt på så det blir som en motionsrunda där också,hehe....
Ses...♥




13 kommentarer :

Yvonne sa...

Sportig dotter du har.. Vad kul för er att ni fick en härlig kväll tillsammans med mycket prat,det behöver man...ja det var tråkigt att blomningen var över.Men Veiken fich in siktet på annat sevärt.Hon sätter nog in dom bilderna.. Ha en bra dag vännen! Kram! ♥♥♥

Ama de casa sa...

Grattis Mona!
Duktigt att cykla vätternrundan. Och flera gånger också. Strongt!
:-)

Nett sa...

Grattis till henne och duktiga hon som ställer upp varje år. :) Hoppas att du har det soligt och lika fint som vi har det här i Borås. Kram

Sanna sa...

Grattishälsningar från mig också och har en vän till min son som ska ut och cykla just Vätternrundan. Han har legat i hårdträning och cyklat 4½ X 2 varje dag i ett par månader oavsett väder och vind. Så för hans del hoppas jag det kommer att gå bra.

Kramen till dig och på Maxi är det nog svalare än utomhus...hehe

Sanna sa...

4½ mil (skulle det stått)

Lisbeth sa...

Så fint du skriver om dottern. Jag är också barnsligt stolt och förtjust över mina barn. Någon vätternrunda blir det då aldrig för mig. Jag har alltid haft svårt att cykla för det gör så ont i rumpan efter ett kort tag. Det ser skönt men ......jag använder apostlahästarna och brukar vara med i motionslopp där man kan promenera.
Ha en fin kväll
Kram

Carina Sjölund sa...

Vilken sportig och duktig dotter du oxå har :)
Stort grattis till henne!
Kramen på dig♥

Siita sa...

Grattis till henne. Hoppas dom klarar av många Vätternrundor. Kram

Rigmor sa...

Grattis till dottern!! Finare väder än så här kunde hon ju knappt beställa...
Fick komma direkt till ögonkliniken idag, och där konstaterades det ganska snabbt att jag hade ett rejält V-format sår på hornhinnan. Så det blev antibiotika i förebyggande syfte så att det inte ska bli infektioner och sen någon ögongel för att lindra smärtan. Så nu är det några dagar i stillhet som gäller och inte i solen...Jag valde verkligen fel tidpunkt på året!! När jag kom hem somnade jag som en stock, det är påfrestande att bara använda ett öga, som jag dessutom ser väldigt dåligt på...man blir trött i huvudet. Känns lite bättre nu ikväll, och nu gäller det att vårda det här så det inte blir värre.
Njut av denna fantastiska försommarkväll vännen!!
Å du, ge charmören Peppe en puss på nosen tillbaka!!
Kram kram

RackarTuss sa...

Hej!
Åh - hoppas det var superkul igår! :D
Kram

Maria sa...

Sportig tjej ni har, ja åren går men de där småbarnsåren finns där i minnet.
Jasså du motionerar på Maxi kanske vore något att ta efter.
Ha en skön å solig dag/kramen

Gilla sa...

Gratulerar din dotter också.

Vi är på väg till Kos i tre veckors tid. Men kanske det blir nåt inlägg, för jag såg att det är gratis internetförbindelse och datorer att låna.

Kram/Gilla

Mita sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.