Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 1 maj 2012

VILKEN HÄRLIG DAG, TROTS STÄDNING

Ja nog hann vi med att sitta i solen och njuta också. Även aktivering med Peppe blev det. Men kan ju inte låta vovven ligga och ha dööötråkigt hela tiden.
Eftersom vi inte höll på effektivt hela tiden så blev vi inte klara förräns senare på eftermiddagen.Men vad gör det,inget...
Mat lagade jag inte heller,gubben stack i väg och köpte kebab tallrik. En köpte han, för herregud vad otroligt mycket dom öser på. Lagomt att dela på en,och jag orkade i alla fall inte äta upp det jag tog.
Nu blir det slappa i tv soffan resten av kvällen, man lär väl somna ovaggad där...*L*...
Ha de gott...♥

14 kommentarer :

Annette sa...

Visst har det varit helt underbart väder nu.Energi verkar du ha i alla fall,vi har bara tagit hand om trädgården nu.Men det är väl dags att börja inne också nu.Men det kommer jag få hjälp med av gubben,då går det fortare.Kul att träffa en blogg vän på riktigt,som man skriver till annars bara.Kram vännen

Majken sa...

mmmm vad gott med kebab.. Det var längesedan jag åt :-)

Låter som en riktigt bra dag med bra balans :-)

Håll dig vaken i soffan :-D
Kram

Yvonne sa...

Nu kommer jag för att natta dej vännen .Fick nästan ta förstoringsglas för att kunna läsa din nya handstil....Sov så gott ..Nattikram och Pööss!

Susanne P sa...

Vilken tur att ni hann sitta och njuta av solen också.
Kram

Yvonne sa...

Kör med en tillfällig lösning. Hmmm konstigt med handstilen .. Får se när jag kopplar in den nya routern..Tsss nu kom den gamla skriften in.. Kram! Pöössen !

Maria sa...

Va ni varit rediga, skönt att få undan sådan städning.
Peppe har de bra som kan roa sig ute på egen hand i trädgården.
Ha de bra/kram

Gilla sa...

Åh, så fin bild det var på Peppe.
Ja, när det gäller både kebabtallrik eller pizza, kan man numera inte äta en var, utan dela på två. Jättegott med båda sorterna, men inte för ofta.

Sv: När vinter är här, så är den så lååång, men när våren väl kommer så försvinner den så hastigt. Det är min bästa årstid i alla lägen.

Han hade ju placerat sej mitt i gräsmattan, under ett träd, som gav honom lite skugga i alla fall. Han verkade inte må illa ändå.

Kram/Gilla

Augusta sa...

Vad fin han är :)

Fenixmonas sa...

Gott med kebab men jag håller med dig...enormt stora portioner! Härligt sommarväder fick vi även här på västkusten igår! Kramiz

Villa Frejas bokblogg sa...

En sån härlig dag och så skönt att slippa laga mat ibland.
Kram.

Anonym sa...

Mors,,Här är det helmulet nu,och det småduggar lite,,men Cyprioterna säger att regnet städar bort det dåliga vädret,,Hoppas dom har rätt..
Ja det blev en nostalgikväll i går på min balkong,skitkul..
Ser att ni hade en fulldag i går,men så är ni förberedd på sommarens ankomst..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Ser ut att bli lika fint idag, då får du sola idag ist. Ellinor o Thea kommer hit senare, pappa ska hjälpa henne med bilen. Kram

Nett sa...

Härligt at njuta av vädret och solen, igår fick jag en massa gjort. Röjde i källaren, en hel hög som skall kastas till helgen. Hann även med sol på balkongen. Kram

Yvonne sa...

Magsjuka slår ut energin totalt.Man är som en gamal bil som inte har någon bensin man trycker på starten men det händer ingenting.. Nu ska jag dricka lite te och försöka med rostat fransbröd.. Kram!