Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 28 juni 2012

NYTVÄTTAD BIL OCH FÅGELSKIT

Baske mig alltså, varje gång som bilen är nytvättad och fin så ska den skitas ner av fåglar på en gång. Vad är det frågan om,gillar dom bara rena bilar att sikta mot???  Man är ju tvungen att få bort skiten rätt fort för den biter sig fast i lacken.
Nu tvättas ju inte bilen alltför ofta...*... likadant när man putsat fönster,det dröjer inte länge förräns man upptäcker en stor blaffa på rutan..vilken tur då att fönstren inte är alltför rena på utsidan efter allt regnande,
I dag är himlen klarblå än så länge,bara att gå ut och njuta av finvädret. Vi tar oss en långrunda Peppe och jag, sen blir det hem och dammsuga, det börjar bli lite väl många husdjur nu, ja dammråttorna alltså..*L*...
Ses...♥

men Peppe, jag tror inte vi behöver nåt paraply i dag....

14 kommentarer :

Aurora sa...

Det går inte ens att blunda för skiten utan fram med trasan igen. Grannen har ett skatbo i ett träd och de skiter bra. Kram

Anonym sa...

Ja jordgubbar,bäst att passa på medans dom finns färska,,jag köpte 4 l för ett par dar sen,öländska,,har bara en liten skvätt kvar nu..
Ja verkligen finväder i dag,skönt,,tog en sväng med kameran nu på fm..Haé Kram.

Yvonne sa...

Solen kom för en stund sen...Får se om jag hinner med att ta en nap,ska bort till Mia och hjälpa till att köra saker till tippen.. kram!

Carina Sjölund sa...

Jag fick ta en tvätt av bilen, sedan vi hade varit på crossbanan. Klart vi inte körde med bilen där *L* men efter en grusväg så klart :)

Nu tror jag minsann att ni har fått det vackra vädret, här är det 13 grader och mulet idag :(
men i morgon kommer solen och värmen igen :)
Ha en härlig promenad du och Peppe!
Kramen goa vän♥

ansepanse sa...

men Peppe då, nu gick det säkert hål i paraplyet, eller vad säger matte om det? :) jättefin bild
attans fåglar
kramar

Gilla sa...

Det är väl för att Peppe har paraplyet med, om det inte regnar. Så brukar det vara när jag har det med. Jättebra regnskydd på mer än ett sätt.

Sv: Jag hade behövt krypa i säng igen idag. Men gjorde det inte. Det blev bara 5 timmar sömn för mej.

Sv: Så kul att vi har samma behov i augusti av samma orsak.

Kram/Gilla

Åse sa...

Vilken underbar bild !!!

RackarTuss sa...

Nopp - inget paraply idag :D

Lisbeth sa...

Jag tycker att Peppe har rätt inställning: Inget regn idag
Jo fågelskit det har så det räcker. Jag blir vansinnig för varje morgon jag kommer ut på någon av balkongerna så är det bara till att torka.
Ha en fin kväll
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Ajamensan, känner igen det där. Våra fönster har inte blivit tvättade sedan före jul ;) Märks tydligt på den ditsprayade fejksnön - haha.
Kram.

ansepanse sa...

Sv: vi har heller inte haft regn idag även om det såg hotande ut ett tag, sol och ganska varmt
kramar

Roggan sa...

Här har vi också haft fint väder idag. Men det klart att Peppe garderar upp sig, man vet aldrig. Kram

Siita sa...

Fint hela dagen men nu ser det mörkt ut. Kommer nog regn om en stund. Kram

Veiken sa...

Fågelskit är ett elände...
Svar: Jaså, du gillade inte skorna :) Vet du vi var på Norra Cypern i 12 dagar och såg inga svenskar eller andra turister, bara några britter förutom turkcyprioter.. Helt otroligt så skönt! Kram