Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 19 september 2012

DET BLEV SOM VÄNTAT

Soligt och fint hela förmidagen, sen när jag kom hem efter handlingen och fikat tänkte jag hänga ut lakanen på tork i vinden. Pyttsan,medans jag höll på och hängde upp dom så började mörka moln segla upp på himlen. Strunt samma tänkte jag, dom försvinner nog.  Inte då, straxt efter jag kommit in och satt mig vid datorn så började det smattra på veranda taket. Det var ju lika bra att hämta in dom igen och hänga upp i källaren.
Ja sen har det hållit på och skurat med jämna mellanrum. Peppe gick med stor tvekan ut förut en sväng mellan dropparna..*l*..
Kolla in det här bauta benet DIANA
   Bevis på att gullplutten får goa tuggben...♥

19 kommentarer :

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jösses - det var inget litet ben!!! :P

Siita sa...

Samma väder här uppe. Just nu solsken. Vilket tuggben, så stort har jag inte sett. Kram

Veiken sa...

Jösses, vilket ben! ;)
Här är det skurar och sol om vartannat hela tiden. Det gäller att springa mellan skurarna! :) Kram
PS. Visst har jag en WP plattform, men jag har en egen domän som ligger i ett webbhotell. Det kanske är annorlunda när man ska kommentera! Kram igen

Annette sa...

Det var ett ben som heter duga,då har han att göra ett tag eller tuggar han i sig det snabbt.Vi har haft regn hela dagen nästan börjar bli mycket av det nu.Du undrade hur tjejerna kunde stå still när älgarna var så nära.Per hade dom kopplade vi vet om att det finns mycket där just.I kväll blir det väl Bonde förstås.Kram vännen

ansepanse sa...

jag var så förutseende att jag hängde upp min tvätt i källaren på en gång :) fast det hade kanske torkat här för på eftermiddagen har det varit uppehåll och det har blåst ganska bra, det var inget dåligt tuggeben det där :)
kramar

Herr Nilssons Fru sa...

Typiskt du, ibland kan man tro de sitter några busar där uppe o kolla in när folk hänger ut saker på tork o då busar de och fäller vatten:) kom några droppar här med när vi var till skogs.

Du de där kallar jag ben:);)

Kramiz

Maria sa...

Jisses vilket stort ben, han ser ut som han börjar i mitten, ja kanske de också går bra.
Kramizar

Susanne P sa...

Jag hängde också ut tvätt i söndags men lät den häng ute tills måndagen och då, då ösregnade det hela dagen.
Nu har jag gett upp utehängningen. Man får bara bära in tvätten igen, blötare än när man hängde ut den...
Kram

Anonym sa...

Kväller,,ja du,den bönen har nog de föesta föräldrar,om inte sagt,,så i alla fall tänkt..Ja det benet måste väl räcka ett bra tag..Nattis.Kram

Yvonne sa...

WOW! Vilket jobb han har franför sig! Natti vännen och sov så gott!! Kramen och pööösssen!

Roggan sa...

Samma väder som här då. Vad har ni köpt det bautabenet. Det skulle jag vilja köpa till Malte. Kram

Sanna sa...

Jag tror aldrig jag sett ett så långt ben. Stort har jag sett men inte långt. Det tog väl ett tag innan Peppe fick i sig det där, eller? *fniss*

Kram/S

Diana sa...

Herrejösses! Blev du så rädd för att bli anmäld att han fick det gigantiska? :) Nåja, nu vet vi hur dinosaurierna dog ut i alla fall. ;)

Fenixmonas sa...

Dinosarieben! Det gillade han förstår jag!
Beredskapen kan pågå fram till mars sen gör kommunen om till aktiv jour och då lägger jag ner...22 års beredskap räcker...men det blir en kännbar ekonomisk förlust. Kramiz

fianathome sa...

:) Såna där lång ben får de äta utomhus. Jag tänker att de springer med dom i munnen och springer på dörrar och karmar så munnen får sig en känga.
Ha det gott :)
kramelikram
Fia

Camilla sa...

Snacka om anabola ben ;)
Nä..det är lika bra att hänga tvätten inomhus nu. Vädret kan man inte lita på.
Kram!

Rigmor sa...

Å jag ska inte fråga om han lekt med brevbäraren...***skrattar***, vilket ben!! När jag hade min första dalmatiner fick hon ett sånt där bauta i julklapp. Sen fick jag mej ett gott skratt, när hon skulle ta det ur vardagsrummet,hon förstod inte att hon var tvungen att lägga huvudet på sné, utan tog sats och försökte och försökte...till slut fick matte träda in.
Tråkigt väder igår, lika tråkig som jag kände mej också. Känns som om en förkylning är på G, och då blir jag riktigt grinig...värk i kroppen idag, men ingen feber, så nu är det väl bara att sluta och beklaga sej och köra igång med något vettigt...
TACK för att du håller tummarna, mina börjar också bli blå...
Kram kram

Anonym sa...

Oj vilket jätteben. Undrar hur länge det räcker åt Peppe. Hmmmmm???!!!!

Rigmor sa...

Jo då...jag såg att du läst...men jag glömde ju...som vanligt!! Visst är han en kämpe, och föräldrarna med...ibland blir det tufft att vara mormor, man vill fråga så mycket men det är inte alltid de orkar med mina frågor, och det förstår jag...och då blir jag ännu mera orolig när jag inget vet!! Vem sa att man skulle sluta bekymra sej när barnen blev stora...??!!
Nu måste jag ta mej i kragen och ta mej ut, mår ILLA, och inte är det maginfluensa tror jag, utan snarare för att jag druckit alldeles för mycket kaffe redan!! Så är det att gå hemma och vänta på ev jobb!!
Kram igen!!