Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 24 september 2012

HÖSTSTÄDNING UTE

Idag har det verkligen varit ett skönt ute väder,ok det blåste kanske lite kyligt frampå eftermiddagen, men det finns ju tjockare tröja att ta på. Men på förmiddagen när vi gick långrundan vid Rynningeviken då blev jag varm på slutet...
Vad spanar Peppe efter månntro?
Här kan man stå i fall det kommer nån gås och vill nypa i rumpan....*
När vi kom hem sen så smakade det supergott med latte och macka,
Efter sjukgympan sen på eftermiddagen så tog jag och började rensa bort risiga blommer som farit illa av allt regnande. Det är mycket plockande med det men skönt att få det gjort. Trött blir man så en fika ute sen satt bra. Peppe hämtade posten till matte,duktig pys♥
Det var mest reklam i dag.  När han ändå höll på så passade han på och ta upp en bajspåse som jag tappat.
Den var tom, annars hade han nog inte tagit upp den,hehe.....
Ses....♥
                              
                       

14 kommentarer :

Annette sa...

Här var det fint minsann lite höstligt.Vad duktig han är din Peppe hjälper matte lite grann.Fina bilder du har tagit vid Rynningeviken.Kram vännen

Maria sa...

Peppe e duktig han som hjälper till.Här blåser det som in i den nu så då hoppas jag alla löv flyger bort, långt bort. Blått å fint har det blivit här inne, härliga höstfärger på träden.
Jo tack det går bra med flytten, nu är det bara de sista sedan flyttar hon på onsdag. Det börjar kännas i kroppen på mig men får vila när det är klart.
Ha de gott/kramizar

Fenixmonas sa...

Höst har du fått här på bloggen också, riktigt fint! Han ser så klok o förståndig ut när han hjälper till att städa...duktig vovve! Nej, de fyllda påsarna lämnar han nog till matte...hehehe...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Så duktig Peppe är, tar in posten. Du har städat här på bloggen oxå, blev jättefint. Kramar

Herr Nilssons Fru sa...

Vilka fina höstbilder på Peppe, oh vad duktig han är, hämtar posten. Sånt har jag aldrig försökt lära mina jyckar, de skulle säkert bråka om VEM som skulle bära:)

Ja igår njöt man av vackert väder men idag regnar de igen, så grått o mörkt o läskigt här på morgonen:)

Ha en skön dag, hoppas de är uppehåll hos dig.

Kramiz

Yvonne sa...

Godmorgon!Headern är snygg! Jag har sovit gott,men pigg och alert?????Snygg hjälp du har till att bära posten. Ha en bra dag .Morgonkram!

Anonym sa...

Ja igår var det bra väder här, vilken fördel o ha hund när det är bra väder för då kommer manju ut :)

Aurora sa...

Så du har städhjälp? Den där blå himlen försvann i natt och nu är det grått igen. Kram

Paulahelenas sa...

Vad fint du gjort på bloggen!

Hur gjorde du headern?


Ha en fin dag!

Kram

Diana sa...

Vilken duktig kille! Ni hade ju hur fint väder som helst, här baaaara regnade det. Idag är det uppehåll... än så länge, det sätter väl igång lagom tills jag ska ut.
Nytt i bloggen ser jag, snyggt!

Ama de casa sa...

Oj vad höstfint du har fått det här! :-)

Rigmor sa...

Ja vilken dag vi hade igår!! Tyvärr blev det ju ingen repris idag...hann i alla fall städa lite i växthuset, de tomater som inte fått färg nu, ja de är nog chanslösa. Funderar på att sylta in dom, fick recept på en annan blogg. Nu var det ju inga mängder, så det kanske inte är värt besväret.
Vilken fin header du fixat till!! Höststädat där också...vilka fina färger på träden!!Men finast...det är allt Peppemannen!!
Ha en skön dag vännen, här eldas det i kaminen...burr!!
Kram kram

Mita sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nett sa...

Fina bilder :) Ser att du har gjort om härinne lite, så fint :) Visst är den fin gröna anna serien, så kul att komplettera den, fast här kommer jag bara att komplettera med det jag vet skall användas. Kram