Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 15 september 2012

JAG HAR LÅNG GÅTT IDAG

Vilket konstigt ord jag fick till där, "lång gått" men det är det jag har gjort, sammanlagt i dag blev det över en halv mil.Bra gjort av mig med tanke på rygg och leder. Men det gäller att passa på såna dagar när inte kroppen säger ifrån för mycket.
På eftermiddagen så blev det inte solstolen. Efter lunchen så åkte jag i väg till Karlslunds underbara strövområden tillsammans med Peppe. Solen sken och vi knatade, på slutet passerade vi hästarna som gick ute på bete och Peppe hälsade på sin hästkompis.
På väg hem stannade jag hos dottern  och vi satt och surrade ett tag....
Nu har jag hejat fram Örebro kören som gick vidare i Körslaget, och nu blir det lite te så jag klarar att se klart filmen...
Ses.....**

13 kommentarer :

Yvonne sa...

Det har varit bra väder till att gå ut i.Nu ska jag tippa mej i sängen,jag har trillat flera gånger nu.. Nattakram och Pööss!

Maria sa...

Här har de inte vart någon större fart på benen idag men jag håller med att passa på å vara ute när de e fint väder de får man göra.
Ha de gott/kramen

Majken sa...

vad nöjd man känner sig när man orkat mer än man brukar... Härligt Mita :-)

Körslaget har jag inte sett men däremot Superstar celeberty på 3an & sedan Pluras kök som maken är så förtjust i :-) Jag gillar det oxå iof ;-)

Ha en fin kväll!
Kram

Yvonne sa...

Godmorgon! Jag sov under hela körslaget.Sen försökte jag hålla ögonen öppna ..men misslyckades totalt! Ha en bra dag! Morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Tom jag såg körslaget i går. Men sen blev det att stupa i säng. Sol här idag med. Kram

Fenixmonas sa...

En härligt fin dag blev det här också och efter mitt försoffade tillstånd denna sommar så har jag träningsvärk idag...Kanske det kan bli en lite utflykt även idag för träningsvärk ska ju tränas bort efter vad jag hört. Kramiz

Diana sa...

Duktiga du! Då får du ägna söndagen åt att chilla och ladda för veckan. :)

Ama de casa sa...

Det är härligt att promenera när det är finväder :-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Underbart med promenader.
Körslaget tittar jag inte på men förstår om du glatt hejar fram Örebrokören :)
Kram.

ansepanse sa...

vad härligt att du har bättre dagar också då du kan njuta av lite längre promenader tillsammans med Peppe
kramar

Rigmor sa...

När vädret visar sej från sin bästa sida, ja då är det lättare att knata på...så skönt det lät! Hoppas att inte ryggen ger sej tillkänna idag bara...Ibland kommer det ju tyvärr surt efter.
Själv jobbade jag igår, och i fredags var det begravning. Känns som om den här helgen varit rätt tung, men idag så...är ledig och har ett barnbarn här så vi ska ha fotosafari hela dagen. Ja, eller hela dagen...de sover rätt länge de där tonårsliven, men snart så...är vi på språng!!
Ha en riktigt skön söndag vännen!!
Kram kram

syren sa...

Underbart att orka gå långt är ju bara att passa på,för det är ju detsamma för mig ibland går man långt utan att ha ont.Mitt onda är mina utslitna knä. Hoppas din dag är lika god idag söndag! kram

Nett sa...

Men så bra, duktiga du, känner att jag skulle behöva det men i helgen har det bara varit jobb och jobb. Kanske nån dag till veckan. Kram