Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 30 oktober 2012

NU HAR JAG FÖRSÖKT OCH FÖRSÖKT

Jag var borta ett tag förut på eftermiddagen, och när jag kom hem sa gubben att Bamse hade pipit och gnällt och hållit på. Han är väldigt "mammig" så det är bara nyttigt att jag försvinner emellanåt.
Nu har jag försökt skriva lite här på bloggen och han har hittat på allt som tänkas kan. Det som man inte ska bita på, ja det måste göras såklart så att matte hela tiden måste kolla läget.
Solen har vi haft en hel del av i dag, skönt efter gårdagens regnande. På förmiddagen var vi ute och räfsade löv,ja jag körde med handkraft och ingen lövblås..*L*.. hundarna är med och letar godis bland alla löv så dom har fullt upp att göra..*
Nu är det lika bra att jag går och börjar med maten i stället så får Bamse annat att tänka på.
Ses....♥
Här sitter jag och vaktar godisburken åt matte..*
Bamse är inte rädd att stoppa in nosen i Peppes stora gap...*

20 kommentarer :

Villa Frejas bokblogg sa...

Haha, så grotesk nedersta bilden ser ut. Ser ut som om Bamse hänger i Peppes käftar ;)
Ja, vänj honom vid att du går ifrån honom ibland. Alvin är mest präglad på mig och piper alltid så fort jag inte är hemma. Jobbigt för oss alla, inte minst för honom säkert.
Kram.

Siita sa...

Söta killar. I morgon blir det nog halt, regnat i em o nu -grader. Gubben min är i Småland o kommer hem vi ett i natt. Jag får sova ostört. Kram

Diana sa...

Hihi, den lille busen kan se väääldigt oskyldig ut. :) Hoppas han vänjer sig vid att du är borta, jobbigt för dig och grannarna om han står och ylar.

Veiken sa...

Så är det att ha bebisar Mitha! Uppmärksamhet är nyckeln i små bebisars liv!
Den undre bilden är läcker! WOW! Kram

Rigmor sa...

Ja men du har ju fått småbarn i huset!! Precis likadant, så fort man vänder ryggen till gäller det att passa på att hitta på en massa bus...och är inte mamma hemma, ja då är det allt lite gnäll...!! Men sen undrar jag, sol...?? Här var det ynkligt med den varan idag, en liten stund mitt på dagen, men inte mycket att hurra för.
Det där med lövblås...tror nog det vore något för mej...vi har liksom en innergård med grus, mellan husen, och där samlas det alltid en massa löv. Svårt att kratta när det är grus, men med en blås kanske...
Ha en bra kväll vännen!!
Kram kram

Åse sa...

Så söta så söta de där två är ! Kram

Carina Sjölund sa...

Du har blivit mamma på nytt vännen :)
Men vad gör det, när man har sådana sötnosar♥
Ha en fin kväll i regnet!
Kramen♥

Majken sa...

Han är djuvligt vacker Bamse.. Men jag kan tänka mig att det är fullt upp med en bebis i huset....
Sådana saker har man ju nästan glömt...

Väldigt vad modig Bamse är & framförallt vilket tålamod din fina Peppe har :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Men då, tänk va, alla bäbisar vill ju vara med mamma. Kan tänka mig han inte äns tillåter dig prata i telefon:)

Härliga bilder, den sista där, tagen precis i rätt tid.

Kramiz

Hörni sa...

Vilken rolig bild, den sista!

Elsa är också "mammig". Vi har fått kämpa en hel del för att hon ska acceptera att jag går hemifrån. Nu funkar det bra, så länge husse eller lillhusse är hemma. Men lite gnällig är hon fortfarande. Och lämnar jag henne hemma hos dottern så ylar hon en kvart innan hon lugnar ner sig.

Yvonne sa...

Bra att du lämnar Bamse.Sov nu så gott.Nattikram och Pööösss!

Fenixmonas sa...

Jösses vilket jobb du skaffat dig! Fast kärt jobb kan jag förstå...Bra att han får träna sig i att matte försvinner ibland. Kramiz

Browneyedgirl sa...

Söta dom är killarna =) Nästan lite mysigt att vara efterlängtad, men nyttigt som du säger att vara borta ibland =)
Kram vännen <3

Herr Nilssons Fru sa...

Smyger in o säger God morgon, vilken vacker morgon jag har här, en stark sol lyser på frusen mark. Hoppas du också har och får en fin onsdag.
Kramiz

Camilla sa...

Jojo...så är det att vara småbarnsförälder ;)
Kram!

Diana sa...

Sv: Okej, det är ju bra att det inte är nån som hör det! Men jag hoppas att han klarar av att vara lite ensam sen!

Camilla sa...

Hej igen!
jag har skrivit så många inlägg till dig sista tiden, men vet inte vad som blir fel, för när jag tittar någon dag efter, finns de inte kvar????
Jag gör ett sista tappert försök nu dårå för att bl.a önska er nye lille familjemedlem Välkommen!!!

Yvonne sa...

Ja det känns skönt att jag och mina hönor kom överens.Och jag klarade av att larma när jag var och handlade och att larma av! Kram!

Nett sa...

Men så söta de är tillsammans, klart att du är saknad men bra att vänja bort mammigheten, för man skall ju kunna vara hemmifrån. Kram

Malin sa...

Vad söta dom är tillsammans! Visst är det som att ha ett småbarn i huset när man har en cockervalp? Men lugn, det blir bättre. Inte mycket men lite ivf ;-)
Kram