Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 8 januari 2013

NÅJA, ETT INLÄGG BARA...*

Jag brukar inte sätta på datorn tidigt på morgonen. Ja aldrig före frukost eller utgång med hundarna.Man blir lätt fast här. Men idag blev det ett undantag. Bamse och jag  var ute förut och kissade,ja han alltså..sen när jag kom in så kände jag mig oförskämt pigg?? Kan bero på att jag vaknade till ordentligt i regnslasket när jag väntade på att Bamse skulle bli färdig.
I alla fall, det är tyst och lugnt i huset.Gubben sover än, han är ledig i dag. Bamse och Peppe ligger och inväntar att matte ska fixa frukost. Det ska bli, jag ska även sätta på kaffet,denna livgivande morgondryck**
Ville bara säga godmorgon till er som omväxling...
Haa de...♥
Morgongos♥


Good Morning

12 kommentarer :

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Här är det också kissat och nu ska jag laga gröt och väcka gubben..Det är många minnen som man får med korten.De korten som var från 70/80 talet lyckades jag redigera ganska bra.. Tack för nattningen Ha en bra dag Morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Härlig bild på vovs. Här regnar det oxå. Nu blir det väl ändå mer halka. Ha det skönt idag, min gubbe sover oxå. Kramitz

Anonym sa...

Mors,,Men du,"snopen",Mitha redan ute och bloggar..
Kul bild där Peppe snoozar med Bamse.
Ja det blev en musikkväll med drag..Haé Kram..

Anonym sa...

Hej! Här snöar det för fullt och är -0,1 grader. Nu är det snart dags att plocka ner tomtarna och ljusstaken i lådan igen och ta fram badbyxorna istället. Ha det bra !

moi sa...

Det kanske inte är morgon nu men jag skickar en hälsning i alla fall. Min privata dator är aldrig igång på morgonen. Medan jobbets startas redan kl 7.
Kram på dej och ha en bra dag!

Carina Sjölund sa...

Morgon pigg du var idag :)
Jag låg faktiskt till halv tio.
Här har det snöat i natt, ännu mera att skotta.
Härlig bild på snyggingarna♥
Kramen min vän♥♥

ansepanse sa...

jag hakar på med ett god förmiddag istället :)
kaffe är verkligen livgivande :)
Sv: jag sa till J att han måste köpa en sådan där råttfälla där musen går in utan att bli dödad och sedan kan man bara släppa ut den i naturen igen :) det låter väl bra?
kramar

Sanna sa...

God middag frun i huset!

Visst är det härligt att få vakna utvilad. Det var evigheter för mig sist men att bara gå ut kan ju få vem som helst att vakna upp...hehe
Så söta dina härliga vovvs..

Ha det bäst!
Kram/S

Diana sa...

Ibland är det trevligt att rucka på sina rutiner. Fast tidiga morgnar går bort för min del... ja, om jag får välja. Hehe!

Husfrun sa...

Ibland får man göra om bland sina vanor :)
Kram.

Rigmor sa...

Nog fastnar man lätt framför datorn...särskilt om man har med sej en kopp kaffe också...Först kollar man runt lite bland bloggarna, sen halkar man in på lite andra sidor, kanske någon länkat till något intressant, sen måste man kolla facebook lite, och sen brukar jag avsluta med en runda bland nyheterna. Och vips...är det förmiddag!!
Och nu är det snart kväll...
Ha det så gott vännen!!
Kram kram

Diana sa...

Sv: det är inte lätt... Nåt går kanske i repris eller på play?